Zoek

Zoek jij informatie over borstvoeding en lactatie

wij bieden jou

DIT IS DE WEBSITE VOOR JOU EN JE KLEINTJE

Hier vind je borstvoedinggerelateerde producten en zwangerschapsbh’s die ook te gebruiken zijn tijdens je borstvoedingsperiode. Daarbij vind je borstkolven in verschillende prijsklassen. Flessen, spenen en opvangmogelijkheden voor de moedermelk completeren het aanbod voor als je borstvoeding geeft. We hebben ook aandacht voor het iets oudere kind, want we bieden je ook de 2 in 1-Learning Tower. En.. hét klimrek met glijbaan voor urenlang speelplezier vanaf 1 jaar. En mocht de kleine toe zijn aan uitbreiding van de poppengarderobe, dan mogen kleertjes van Little Nina niet ontbreken.

voedende-moeder
Heart
Bloem

Wat we verkopen

Een kleintje is op komst of net verwelkomd in jullie gezin. Van alle kanten krijg je adviezen over de beste manier van (op)voeden. Op deze webshop vind je naast aanbod van producten ook eerlijke informatie en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact.

Hillien

Hillien terpstra

Lactatiekundige vanuit passie voor kleintjes

Heart
ster
ster
ster
ster
ster

Alles rondom (borst)voeding

Op deze webshop vind je een divers assortiment kolven, flessen en borstvoedingslingerie. Nauwkeurig uitgezocht voor de moeder die van degelijk en praktisch houdt en misschien een beperkt budget heeft. Borstvoeding is immers gratis?! Op deze webpagina deel ik iets van mijn kennis rondom borstvoeding als Lactatiekundige IBCLC. Als extra service naast de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht en advies. Graag nodig ik je uit om langs te komen om te kijken/passen wat bij jouw situatie past voordat je iets aanschaft. Dat kan een kolf zijn, maar ook een borstvoedingsbh of noem maar op. Met zo’n service kan bolpuntcom niet concurreren. Klik hier om direct in het (borst)voedingsgedeelte te komen.

Lansinoh-moedermelkcollector-4
Carriwell-borstvoedingshemd-3
Medela-Easy-Expression-Bustier-3

Learning Tower

Vergroot de betrokkenheid bij het eten klaarmaken met de handige 2 in 1 Learning Tower. Hiermee kan je kindje op een veilige manier jou ‘helpen’ bij de bereiding van de maaltijd of jullie eigen baksels. Betrokkenheid bij het eten vergroot ook de eetlust en helpt mee om jouw kok-in-spe de waarde mee te geven dat voedsel niet zomaar op tafel komt.

ster
ster
ster
ster

Er is meer, voor een compleet aanbod

Bloem
Kleintjesmethode

Als lactatiekundige ben ik betrokken bij de borstvoeding. Maar ook bij het introduceren van vast voedsel voor je kleintje kun je soms aan lopen tegen onzekerheden of diverse methoden. De Kleintjesmethode is een mooie, kind- en darmvriendelijke manier om kennis te laten maken met vast voedsel. Wil je hier meer over weten? Klik hier.

klimrek met glijplank

Ook wanneer je kindje uitdaging nodig heeft in speelgoed, ben je hier op het juiste adres. Nieuw in ons assortiment is bijvoorbeeld de Ette Tete Mopitri triangle. Een houten klimrek met glijplank/kippenplank die al vanaf 1 jaar plezier en uitdaging biedt. Duurzaamheid, degelijkheid en de vele mogelijkheden van dit klimrek hebben mij in ieder geval over de streep getrokken. Want wat is er nu fijner dan om je kind op eigen tempo spelenderwijs de wereld te laten ontdekken?

Little Nina poppenkleertjes

Voor de poppenmoeders is er de serie poppenkleertjes van ons eigen merk Little Nina. Handgemaakt, uniek en met oog voor detail. En heb je een wens voor andere stofjes of kleuren? Wij denken graag met je mee. Dáárin ligt ons onderscheid. Gewoon omdat we betrokken willen zijn.

Heart

Gewoon

Een webshop gerund vanuit huis: kleinschalig en daardoor met persoonlijke aandacht voor jouw wensen. Heb je speciale wensen met betrekking tot bezorging of verpakking? Laat het weten; we denken graag met je mee.